mijn verhaal

Over mij

Hoe mijn weg zich ontvouwde

Geboren in 1990 en opgegroeid in Weert. Als kind voelde ik haarfijn de eerlijkheid van iemand aan. Eigenlijk dacht ik dat iedereen dit zo voelde. Het gevoel anders te zijn en tegelijkertijd dat diepe verlangen om dit te onderzoeken, heeft ertoe geleid dat ik op mijn 15de levensjaar de opleiding Reiki I op mijn weg kwam. Het voelde letterlijk als thuiskomen. Mensen helpen en zorgen voor anderen zijn eigenschappen die als een rode draad door mijn leven lopen.

Na mijn SPW-zorgopleiding ben ik werkzaam geweest binnen een woonbegeleidings organisatie.
In diezelfde periode is er een enorme spirituele groei. Een onomkeerbaar proces, waarbij ik vele toepassingen en mogelijkheden heb mogen leren en ervaren.

 

over mij daryl keep
contact en mijn weg

De start van mijn praktijk

Ergens is er dat besluit om mijn baan vaarwel te zeggen en me volledig te richten op de ‘groeiprocessen’ van ons mensen in al zijn facetten. Dit is wie ik ben en wat mij beweegt. Om jou toch vooral te laten ervaren dat je zo waardevol bent. Dat achter al die rolpatronen die we aangenomen hebben, jouw ware kracht, of anders geformuleerd, kern ligt. Vaak is er dat innerlijke verlangen naar die éne echte grote stap in jouw leven. Wanneer je meer wilt lezen over hoe ik dit doe, kijk dan op mijn werkwijze.

Het voelt enorm dankbaar om in mijn praktijk te mogen ervaren, tot hoeveel iemand in staat is om bij die essentie te geraken. Het zoeken naar die ene plek, die ene kwetsbare plek die aangeraakt mag worden. Op dat moment is er opening en ruimte om nieuwe levensfases te laten ontstaan. Levensfases waar lef en moed voor nodig zijn. En ja, vallen en opstaan zijn onderdeel van deze processen. In dat échte voelen tijdens onze sessies planten we de zaadjes die door jou liefde en koestering kunnen groeien. Nieuwe levensfases waarbij vuur én 100% jezelf zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.
Dit noem ik de magie van het leven.