op weg naar 100% jezelf zijn

Events

In de komende periode zal ik me meer gaan richten op het verzorgen van retreats.  Het geeft ons de mogelijkheid om helemaal ‘los’ te komen van onze dagelijkse beslommeringen. Vaak zien we dat het voel-proces hierdoor versneld kan ontstaan, waardoor er tijdens het verblijf bijna letterlijk ‘doorbraken’ mogelijk zijn.

Deze inspirerende, prachtige omgeving van de retreats maakt, dat we ons meer verbonden voelen met de schoonheid van het leven. Nieuwe mogelijkheden in jóuw leven die zich, op een vaak verrassende wijze, aandienen. Openingen bij onszelf om geraakt én aangeraakt te worden. Niets gebeurt zomaar. Laat je meevoeren op de stroom van het leven zelf…

Op weg naar 100% jezelf zijn.

Nepal

Een spirituele retreat naar Nepal

In samenwerking met Joyce en Arjun van Vision adventure Nepal zal deze retreat georganiseerd worden. Cultuur snuiven, prachtige tempels bezoeken en een overnachting bij de monniken in een van de meest heilige boeddhistische bedevaartsoorden ter wereld.

Wakker worden in het land van de Himalaya gebergte, Yoga lessen (in het nederlands) om daarna rustig aan het ontbijt te beginnen. De natuur hier is overweldigend en nodigt ons daarmee uit om te wandelen langs rivieren en bergpassen. De mensen zijn hartverwarmend en de verbroedering en onvoorwaardelijke liefde die ik hier zelf heb gevoeld zal jullie hierdoor zeker niet ontgaan.

Gedurende de dag is er ruimte om te delen met elkaar, te ventileren of 1 op 1 coaching te ontvangen. In de avonden zal ik een geleide meditatie verzorgen en laten we alle indrukken zachtjes landen.

Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet betreffende het programma en zal er snel meer informatie bekend gemaakt worden. De planning is dat deze reis November 2021 zal plaatsvinden. Wil je meer weten en heeft dit je interesse gewekt? Neem dan nu contact op en blijf op de hoogte.

Oostenrijk

Tot rust in de bergen van Oostenrijk

In het prachtige Zillertal in Oostenrijk even helemaal tot rust komen. Omgeven door prachtige natuur kom je weer even helemaal terug bij jezelf. Stilstaan, meditatie, delen en coaching om jou nog dichter bij je kern te brengen. Wandelend door de bergen kom je tot nieuwe inzichten, mediterend bij een waterval of gewoon even helemaal niets. Deze reis sta ik voor je klaar om je te helpen daar waar nodig. Er zijn excursies en mogelijkheden waar je uit mag kiezen. Hierdoor zijn er mogelijkheden genoeg.

 

Op dit moment is er nog geen datum bekend, de verwachting is dat deze reis medio 2021 zal plaatsvinden. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over de laatste ontwikkelingen? Neem dan nu contact op.

 

reserveer jouw plek

op weg naar 100% jezelf zijn